torstai 20. syyskuuta 2012

Mattimyöhänen

Kävin tiistaina pyörimässä kaupoilla etsien melkeinpä epätoivon vallassa edullista välikausihaalaria. En asettanut haalarille kovin suuria vaatimuksia. Hintaa saisi olla maksimissaan 35 euroa, sen tulisi kestää tämä syksy (en oleta sen mahtuvan päälle enää keväällä), edes jonkinlainen vedenpitävyys sekä muutamia ulkonäkö kriteerejä.

Myönnetään, edellä mainituilla vaatimuksilla haalarin löytäminen ei todella ollut helppoa. Kierrokseni viimeisenä astuin KappAhlin ovista sisään. Olin jo luovuttaa kun vastassa tuntui olevan ainoastaan toppahaalareita, aivan niinkuin muissakin liikkeissä joissa olin jo käynyt. Yllätyksekseni löysin muutaman paloauton punaisen välikausihaalarin, alennusrekistä hintaan 24,95€ ! Normaalihinnallakin tämä haalari olisi ollut bujettiin sopiva. Tykkään, TYKKÄÄN! :)

Tämä on samaista KAXS PROXTEC -merkkiä kuin aikaisemmin ostamamme toppahaalari. Välikausi mallissa on myös samat ominaisuudet, ainoana poikkeuksena vedenpitävyys on "vain" 5000mm kun toppahaalarissa se on 10 000mm. Saattaa olla että 86 senttisenä haalari menee vielä keväälläkin, se jää nähtäväksi. Ainakaan se ei nyt ole mikään aivan liian iso, vaikka kasvuvaraa onkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti