maanantai 17. syyskuuta 2012

Iso poika jo!

Niin vaan koitti se päivä kun pikkumiehelle saa tilata vaatteita H&M:n isojen poikien osastolta! :) Ilo se on pienikin ilo. Osan vaatteista tilasin vielä vauvojen puolelta. Isojen puolella on niin paljon enemmän värejä ja valinnan varaa, että täytyi oikeen pitää pää kylmänä ja järki kädessä että ostoskorin summa pysyisi inhimillisissä rajoissa :D

Pienimies käyttää tällä hetkellä kokoja 80/86/92 cm, riippuen hyvin paljon vaatteesta ja valmistajasta. Yläosia ostan yleensä poikkeuksetta "kokoa liian isona" että vaatteen käyttöikä olisi pidempi. Huppareista ja paidoista kun on niin helppoa vähän kääriä hihaa sopivammaksi. Tottakai tässäkin asiassa käytetään sitä kuuluisaa maalaisjärkeä; jos vaate ihan pyörii päällä niin se saa jäädä kaappiin odottamaan.

Pojan vaatteita ostaessa mietin käytännöllisyyttä ja vaatteiden yhdisteltävyyttä. Yleensä ostan housut ja hupparit mahdollisimman yksinkertaisena ja paidoissa ja bodyissa saa olla se "jutun juoni" esimerkiksi printtiä tai raitaa. Tässä melkeen yhdentoista kuukauden aikana olen oppinut millaiset vaatteet ovat meillä niitä parhaita ja käytännöllisimpiä. Raskaana ollessani ostin paljon kauluspaitoja ja farkkuja vauvalle ja ne jäivät lojumaan kaapinperälle. Eipä varmaan yllättänyt ketään. Nykyisin meillä suositaan vetoketjullisia huppareita, sukkahousuja, bodyja ja collegehousuja. Farkkuja ja kauluspaitoja meiltä löytyy enää yhdet tai kahdet juhlia ja kyläily reissuja varten.

Kuvat H&M

Body 5,95€
Huppari 9,95€
Neulepusero 9,95€
Collegehousut 5,95€
Chinot 9,95€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti