keskiviikko 15. elokuuta 2012

Riemunkirjavaa

Ostettiin pienelle miehelle talvihaalari. Elokuussa, ajatelkaa! Noh, minkäs teet kun tuli vastaan niin herkullisen näköinen haalari jota ei kertakaikkisesti voinut ohittaa :)

Tulevaa talvea ajatellen haalarin valinta oli huomattavasti vaikeampaa kuin edellisenä jolloin pikkuinen ulkoili vain vaunuissa. Tänä talvena on odotettavissa hieman villimpää menoa. Uskon että lokakuussa 1-vuotis synttäreitään juhliva hulivili aikoo ottaa kaiken ilon irti niin suurista lumikasoita, kun isoista loska lätäköistäkin. Näin ollen meidän suurimmat vaatimukset haalarilta olivat vedenpitävyys, kestävyys ja käytännöllisyys.

Ostimme KappAhlin KAXS PROXTEC -haalarin, joka löytyi todella valloittavalla ja ihanan värikkäällä kuosilla. Haalarin hinta (79,95€) ei todella ole päätä huimaava, varsinkaan kun tarkastelee sen ominaisuuksia (kuva alla).

Kuva: KappAhl

Haalari on valmistettu kestävästä, hengittävästä, veden- ja tuulenpitävästä materiaalista. Se kestää 10 000 mm vesipilarin ja on käsitelty vettä hylkiväksi, plus kaikkien saumojen teippaus tekee vaatteesta täysin vesitiiviin.

Katselimme toki myös muitakin haalareita, esimerkiksi Molo Kids Pyxis -haalaria Rainbow kuosilla sekä Reimatec Temper haalaria Lime/Harmaa -kuosilla. Haalareissa oli paljon samoja ominaisuuksia, mutta KAXS PROXTEC -haalarilla on mielestäni ehdottomasti paras hinta/laatu suhde. Ainakin näin tuotetietojen perusteella. Mistään näistä haalareista en ole kovin huonoa palautetta kuullut, päinvastoin. Varsinkin Molo Kids on saanut paljonkin kehuja osakseen. Tuleva talvihan sen todellisuudessa näyttää kuinka tuo meidän haalari oikeasti pärjää. Toivon että hyvin ja uskonkin näin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti